Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Nordkapp Noblesse 830

  • slide

uutuus.pngTunnistat nopeasti Nordkapp Noblesse 830 yhtenä Nordkapp veneenä. Veneessä on muotoilu, design ja ykstyiskohdat joista voi helposti tunnistaa että kyseessä on Nordkapp vene. Veneen muotoilulinjat ovat modernit ja kauniit, vene jossa silmä lepää!

Rungon matala profiili antaa sporttisuuden tunteen, samalla suojaava tuulilasi ja ohjaamon dynamiikka on toimiva ratkaisu yhdessä matalan turkin ja korkeiden varalaitojen kanssa. Kaikki tämä yhdessä antaa pienemmän tuulivastuksen mutta ohjaaja ja matkustajat istuvat suojassa tuulelta.

Käytännöllisesti suuntautunut

Keulakannelle on helppo ja turvallista astua veneeseen, sekä keulakannen iso koko antaa hyvät mahdollisuudet oleskella kannella ja nauttia auringonotosta.

Noblesse 830 etukajuutta on todella tilava, nukkumatilat neljälle henkilölle ja hyvät säilytysratkaisut antavat puitteet pitkillekin venematkoille. Kajuutassa on iso parivuode, pistopunkka kahdelle henkilölle ja erillen WC-tila.

Avotilassa on myös hyvät ja suojaavat tilat, ohjaajalla on hyvä näkyvyys kaikkialle. Ohjaamossa on tilaa kahdelle isolle karttaplotterille sekä monelle apulaitteelle helpottamaan veneen käsittelyä. Veneessä on myös paikka keittimelle ja kylmätarvikkeille on iso jääkaappi. Fokus on ollut toimivissa ja järkevissä ratkaisuissa helpottamaan veneilyä ja veneessä oloa.

No images were found.

Tekniset tiedot

Pituus: 8,30 m
Leveys: 2,92 m
Paino: 2.100 kg ilman moottoria
Polttoainesäiliö: 340 L
Vesitankki: 45 L
Septisäiliö: 45 L
Teho: max. 500 hv
Makuutilat: 
Henkilömäärä: max. 8
CE-luokitus: C

Vakiovarusteet

Lisävarusteet


logo_nordkapp-480px.png