Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Mercury yli 400 hv perämoottorit

Verado 600 hv

7.6L V12

Mercury on Verado®-moottoriperheen perinteitä jatkaen mullistanut perämoottorin suorituskyvyn tarjotakseen ylellisen veneilykokemuksen. V12-moottorin uskomattoman voiman ansiosta 600 hevosvoimainen Verado-perämoottori tarjoaa ainutlaatuista suorituskykyä, joka vie veneilyseikkailusi aivan uusiin ulottuvuuksiin. Perämoottoreiden ensimmäinen itsenäisesti kääntyvä vaihteistokotelo ja alan ensimmäinen kaksinopeuksinen vaihteisto parantavat käsiteltävyyttä ja ohjausta ennenkokemattomalla tavalla. Moottorin hiljaisuus, tasaisuus ja edistyksellisyys nostavat ensiluokkaisen suunnittelun ja valmistuksen standardeja.

SeaPro 500 hv

7.6L V12

Mercury on uudistanut tehon siirtymisen veteen valmistamalla ensimmäisen V12-perämoottorin. 500 hevosvoimainen moottori on kaikkein tehokkain ja suorituskykyisin kaupalliseen käyttöön suunniteltu perämoottorimme. Kestävät osat tarjoavat hyvää luotettavuutta ja vallankumouksellinen ohjattava vaihteistokotelo sekä automaattinen kaksinopeuksinen vaihteisto varmistavat ylivertaisen käsiteltävyyden ja ohjauksen. Jokainen järjestelmä on optimoitu tarjoamaan erinomaista polttoainetaloudellisuutta ja helppoa huollettavuutta, mikä minimoi kulut ja käyttökatkot sekä maksimoi tehon.

(tuotteita ei löytynyt)

Christopher Drees
toimitusjohtaja, Mercury Marine

Tällä (Verado 600) ajaessa ei vieressä istuvalle todellakaan tarvitse huutaa. Keskustelu käy normaalillla puheäänellä

Kippari-lehti

Uutuudessa (Verado 600) on toinenkin ainutlaatuinen hienous: kääntyvä vaihteistokotelo. Kun moottoria siis kääntää, moottorikoppa ja yläosa pysyvät paikallaan, mutta vaihteistokotelo veden alla kääntyy.