Kirjoita hakusana(t)

Kirjoita hakusana(t)

Mercury Marine on julkistanut sähköisen Avator™-perämoottorikonseptinsa, joka edustaa Mercuryn seuraavaa askelta merenkulun innovaatioissa, edistyneessä teknologiassa ja suunnittelussa. Sähköperämoottorikonsepti on esillä ensimmäistä kertaa vuoden 2022 Miami International Boat Show'ssa, ja se vie yhtiötä kohti sähköisten perämoottorituotteiden virallista julkaisua myöhemmin vuosina 2022 ja 2023.

Avator luo Mercuryn maailmanlaajuisille asiakkaille uuden veneilykokemuksen yhdistämällä investoinnin sähköistykseen yli 80 vuoden merialan kokemukseen. Hyödyntämällä Mercuryn johtajuutta ja mainetta hydrodynamiikassa, korroosionkestävyydessä, luotettavuudessa ja teollisessa suunnittelussa, Avator-konsepti tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen monenlaisiin aluksiin ja toimintoihin.

Olemme innoissamme voidessamme julkistaa virallisesti tämän rohkean uuden vaiheen tulevaisuuden visiossamme, jonka vain Mercury Marine voi toteuttaa", sanoi Chris Drees, Mercury Marinen presidentti. "Sähköistys on meille strategisesti tärkeä, ja tämä konsepti antaa ensimmäisen näkemyksen siitä, kuinka aiomme toteuttaa sitoutumisemme olla alan johtava polttotuotteissa ja sähkövoimassa. Viemme tehokkuuden uudelle tasolle ja avaamme uusia tapoja nauttia veneilykokemuksesta.

Avator edistää Mercuryn sitoutumista kestävään kehitykseen tarjoamalla mahdollisuuden veneilyyn ilman suoria päästöjä. Mercury käyttää myös sähköistystä tehdäkseen veneilystä helpompaa ominaisuuksien, kuten vaihdettavien akkujen ja parannetun kannettavuuden, avulla.

– Mercurylla on alan vahvin ja vankimmat teknologia- ja suunnittelutiimit, jotka muodostavat uutta voimaa merenkulkuun, joka laajentaa brändiä uusiin sovelluksiin", sanoi Tim Reid, Mercury Marinen tuotekehityksen ja suunnittelun varatoimitusjohtaja.

– Uskomme, että ominaisuudet, kuten helposti vaihdettavat akut ja hiljainen toiminta, houkuttelevat hyvin nykyisiä ja tulevia veneilijöitä. Odotamme sähkötarjontamme laajenevan ajan myötä, ja kuuntelemme edelleen kuluttajien palautetta ja seuraamme käyttöönottotrendejä.

logo_Mercury.png

Piditkö tästä? Jaa se myös muille!

Uusimmat julkaisut